nailotshopping-cart Ga naar content
Advies? Bel 0341 414 060 (Ma - Vr 9:00 - 17:00)

Compressoren

Filter op:
13 resultaten

Senco Compressor

Een compressor is essentieel als je kiest voor een spijkerpistool of nietmachine die werkt op perslucht. Met de compressor bouw je deze druk op en zorg je ervoor dat je overal door kan werken. Het is dan ook belangrijk dat een compressor gemakkelijk te verplaatsen is, overal te gebruiken is en toch de juiste druk kan leveren zodat je door kan werken. Bij Spijkerspecialist.nl vind je een ruim assortiment compressors, onder andere van het bekende merk Senco. De Senco compressor raden wij iedereen aan en is een uitstekende keuze voor iedere klus.

Gemakkelijk in het onderhoud

Bij een compressor is het niet alleen belangrijk dat deze voldoende perslucht kan leveren voor jouw toepassingen, maar ook dat je er verder geen omkijken naar hebt. De compressors van Senco zijn bijna allemaal olievrij en dus praktisch onderhoudsvrij. Ook zijn ze makkelijk verplaatsbaar door een groot handvat, zodat je de compressor altijd bij de hand hebt. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een Senco compressor met wielen, zodat je niet hoeft te tillen.

Voor specifieke toepassingen

Wij bieden niet alleen compressors aan voor algemeen gebruik, maar ook voor specifieke toepassingen kun je bij ons terecht. Zo is de PC1287EU speciaal ontworpen voor het gebruik bij kitspuiten. En een goede Senco compressor voor aannemers die in bewoonde huizen werken is de PC1010NEU, een zeer stille luchtcompressor waarmee je weinig overlast veroorzaakt. Maar ondanks het lage geluidsniveau is deze compressor nog steeds erg krachtig en een uitstekende keuze als je opzoek bent naar een compressor voor afwerken. Doordat de compressor relatief licht (9,1 kilogram) en zeer compact is, is het daarnaast ook nog eens gemakkelijk om de compressor te verplaatsen. De ideale keuze dus voor iedereen die snel en geluidloos te werk wil gaan.

De veelzijdige Senco compressor

Een van de meest veelzijdige compressors van Senco die wij aanbieden is de PC1250EU, een van de beste compressors als je de compressor continu licht aan wilt laten zuigen. Deze Senco compressor is geschikt voor praktisch iedere taak waarbij je perslucht nodig hebt en is daarnaast ook nog eens relatief compact, zodat je de compressor makkelijk verplaatst met het handvat en de wielen. En natuurlijk is ook deze compressor olievrij en voorzien van een thermische overbelastbeveiliging, zodat je altijd veilig te werk gaat. Bestel daarom nu in onze webshop en je hebt een van deze compressors morgen al in huis, als je voor 15:00 uur besteld!

  • Advies op maat
  • Eigen service dienst
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, binnen 48 uur in huis