nailotshopping-cart Ga naar content
Advies? Bel 0341 414 060 (Ma - Vr 9:00 - 17:00)

Bandschroefmachines

Filter op:
8 resultaten

Een bandschroefmachine bestelt u bij de Spijkerspecialist

Op zoek naar een bandschroefmachine? Ideaal voor uw klus met spaanplaten! De Senco bandschroefmachines zijn uitermate geschikt voor deze klus. Hout bevestigen op hout doet u simpel en snel met de Senco bandschroefmachine. Bestelt u voor 15:00 uw bandschroefmachine? Dan heeft u hem morgen al in huis. Wij hanteren lage prijzen door een directe lijn met de producent. Hierdoor bieden wij de laagste prijzen op Senco bandschroefmachines! Bestel je voor meer dan € 150 bij de Spijkerspecialist? Dan profiteer je van gratis bezorging.

Doorwerken met bandschroeven voor spaanplaten

De Senco bandschroefmachine is onmisbaar als u bijvoorbeeld grote oppervlaktes spaanplaten moet bevestigen. U werkt makkelijk en simpel met de Senco bandschroefmachine. De schroeven zitten vast in een band en de machine pakt dit op. Hierdoor heeft u ook niet steeds nieuwe schroefjes te pakken, maar werkt u gewoon lekker door. De bandschroeven zijn per rol van 50 stuks beschikbaar.

Verschillende bandschroefmachines

Senco bandschroefmachines hebben allemaal het kenmerk dat producten veilig en degelijk zijn. Op de bouwplaats verhoog je de productiviteit door te werken met bandschroefmachines. Zo hoef je niet meer rekening te houden met kabels. Voor het bevestigen van gipsplaten is een bandschroefmachine uitermate geschikt. Ook voor vloeren, dakfolie en staalbekleding gebruikt u een bandschroefmachine. Ideaal, snel en comfortabel!

Bandschroefmachine kopen bij de Spijkerspecialist

De Spijkerspecialist levert aan hobbyisten en aan zakelijke klanten. Daarnaast bieden wij u altijd de laagste prijsgarantie. Doordat wij direct leveren vanuit de fabrikant bieden wij zeer concurrerende prijzen aan. Wij leveren aan bouwbedrijven, doe-het-zelf-zaken, glaszetters, particulieren, stoffeerders, zzp-ers en noem maar op! Senco staat voor veiligheid, degelijkheid en een lange levensduur en alle gereedschappen zijn CE-gemarkeerd.

Vind de bandschroefmachine die het beste bij jou past

Het grote voordeel van het assortiment is de volledigheid, je vindt hier alle informatie die je nodig hebt. Van compressoren tot bradmachines, van zware nietmachines tot betonnagelmachines. Je kunt hier van alles en nog wat vinden als het gaat om hechttechnieken. Er is nogal wat te kiezen, daarom is het verstandig eerst te bepalen wat je nodig hebt, voor je verdwaalt in de wereld van klusmachines.

Bandschroefmachine kopen

  • Advies op maat
  • Eigen service dienst
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, binnen 48 uur in huis