nailotshopping-cart Ga naar content
Advies? Bel 0341 414 060 (Ma - Vr 9:00 - 17:00)

Bandschroeven

Filter op:
48 resultaten

Wilt u bandschroeven kopen voor een aantrekkelijke prijs? De Spijkerspecialist levert bandschroeven tegen lage prijzen. Bestel je voor 15:00 uur, dan heb je morgen jouw bandschroeven in huis. Bestel je vanaf € 150, dan is de verzending helemaal gratis. Bandschroeven in bulk kopen loont!

Verschillende soorten bandschroeven

De Spijkerspecialist heeft een breed assortiment aan bandschroeven in het assortiment. Hierdoor heeft altijd de juiste bandschroeven. De Spijkerspecialist biedt u bandschroeven voor gipsplaten en hout. Koopt u deze in bulk, dan profiteert u van een gratis verzending van bandschroeven.

Houtschroeven 

De Spijkerspecialist heeft verschillende houtschroeven. Deze kenmerken zich door de scherpe punt. U kunt kiezen uit sets van 1000 stuks. Hierdoor kunt u weer een lange tijd vooruit met bandschroeven voor gipsplaten en hout. De Spijkerspecialist levert dan ook direct vanuit de fabrikant, waardoor wij zeer concurrerende prijzen bieden.

Bandschroeven kopen

Bestelt u voor 15:00 uur? Dan ontvangt u morgen al uw bestelling bij u op locatie. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste bandschroeven? Neem dan contact op met de Spijkerspecialist! Wij helpen je graag verder.

  • Advies op maat
  • Eigen service dienst
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, binnen 48 uur in huis