nailotshopping-cart Ga naar content
Advies? Bel 0341 414 060 (Ma - Vr 9:00 - 17:00)

Luchtslanghaspels

Filter op:
14 resultaten

Luchtslanghaspels voor behoud van de slang

Luchtslanghaspels zijn ideaal als je een of meerdere luchtslangen hebt. Ten eerste is het natuurlijk handig om deze slangen compact op te bergen. Het is niet prettig als deze op zolder of in je schuur ligt en veel ruimte in beslag neemt. Dat is zonde van de ruimte, daar zou je net zo goed andere gereedschappen kunnen bewaren. Vooral als je niet een enorm grote ruimte tot je beschikking hebt.

Daarbij hebben luchtslanghaspels nog een groot voordeel, deze zorgen er namelijk voor dat de slang op de juiste manier wordt bewaard, wat betekent zonder knikken. Zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en dus langer bruikbaar blijft. Maar waar kun je deze kopen?

Luchtslanghaspels vind je bij de Spijkerspecialist

Ben je op zoek naar de beste luchtslanghaspels? Dan is het zeker verstandig om de Spijkerspecialist te raadplegen. Hier heb je namelijk veel keuze als het gaat om dit product, de kwaliteit staat voorop en de producten zijn ook nog eens vriendelijk geprijsd. Ook voor een luchtslang zelf kun je bij ons terecht.  Hier vind je alles wat je nodig hebt omtrent luchtslanghaspels. Een dergelijke slang is ideaal als verbindingsstuk tussen je compressor en je gereedschap.

Tips voor luchtgereedschap

Werk je met luchtgereedschap? Dan zijn er naast de haspels nog meer producten die je kunt krijgen bij de Spijkerspecialist. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Bekijk deze categorieën en lees alle omschrijvingen eens door. Wellicht zijn er producten die jouw werk nog iets makkelijker kunnen maken. Ook voor slangen zijn er veel opties. Er zijn verschillen in bijvoorbeeld de lengte, diameter, type, werktemperatuur. Let goed op of je de juiste voor je hebt voor je de bestelling daadwerkelijk plaatst.

Handige links

Via deze link kun je een voorbeeld vinden van een luchtslang. Als je eenmaal op een product hebt geklikt, vind je vanzelf alle specifieke informatie en kun je zien of je het product hebt dat je echt nodig hebt. Via deze link kun je allerlei koppelingen en pluggen vinden, die sowieso erg handig zijn om aan te schaffen om in voorraad te hebben. Op die manier hoef je nooit te wachten op je bestelling, maar kun je die gelijk in je voorraad vinden en direct verder met je project.

  • Advies op maat
  • Eigen service dienst
  • Gratis verzending vanaf €150,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, binnen 48 uur in huis